Και ενώ η χώρα προσπαθεί καθημερινά να ανακάμψει, ο κ. Παππάς προσπαθεί μάταια να μας πείσει πως τα ζαρζαβατικά της Βενεζουέλας είναι νοστιμότερα. Μα στ’ αλήθεια ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;

Ενώ μετράμε ήδη 22 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τίποτα στην κοινωνία μας δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Αντίθετα, το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων εξαθλιώνεται. Ήδη το 28,1% των καταστηματαρχών οδηγήθηκε στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, αφού δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Μεγάλες επιχειρήσεις «μετακομίζουν» σε χώρες με ευνοϊκότερη φορολογία, προκειμένου ν α παραμείνουν υγιείς & ανταγωνιστικές. Πρόσφατο παράδειγμα το εργοστάσιο της Pepsico-ΗΒΗ, όπου μετά από 18 χρόνια κατεβάζει ρολά.

Το ίδιο σκηνικό και στον τομέα του τουρισμού. Είμαστε ο μοναδικός προορισμός, μαζί με την Τουρκία (!), που το 2016 καταγράψαμε μείωση στα τουριστικά έσοδα. Οι απώλειες για την εθνική οικονομία ξεπερνούν τα 750 εκατ. € σε επίπεδο οκταμήνου, με μοναδικό χαμένο τον  Έλληνα φορολογούμενο.

Και ενώ ο εργαζόμενος-επιχειρηματίας-συνταξιούχος θα προσπαθήσει κ αυτόν τον μήνα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, η κυβέρνηση θα ψηφίζει αντισυνταγματικούς νόμους, προκειμένου να ξεχνάμε τα αυτονόητα.

Μα στ’ αλήθεια ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;
                                                                           Βιργινία Μπαϊμπά 
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.