Με πολλές συμμετοχές και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή του πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Αντώνιος» Στένης Τήνου, στην Αιτωλία. 45 φίλοι και μέλη του συλλόγου πέρασαν ένα ξεχωριστό διήμερο σε μια πολύ όμορφη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και σίγουρα οι εντυπώσεις όλων ήταν θετικές σε όλα τα επίπεδα.

Η πρώτη ημέρα  περιελάμβανε επίσκεψη στο Μεσολόγγι και ξενάγηση στα σπουδαιότερα σημεία της πόλης όπως, ο κήπος των Ηρώων και το Μουσείο – Παλαιό Δημαρχείο.

Στη συνέχεια και μετά το γεύμα κατευθυνθήκαμε προς το Πετροχώρι, έναν πολύ όμορφο οικισμό δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα όπου βρισκόταν και το ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε.

Η επόμενη ημέρα είχε επίσκεψη στο οροπέδιο του Θέρμου, περιήγηση  στον αρχαιολογικό χώρο, στο μουσείο και για καφέ στην πλατεία της κωμόπολης.

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το Μεγάλο Δένδρο ( το χωριό που γεννήθηκε ο Κοσμάς ο Αιτωλός) και το μοναστήρι του Γενέθλιου της Θεοτόκου στον οικισμό Μυρτιά σταθμεύσαμε στη λίμνη στον οικισμό της Παραβόλας όπου και γευματίσαμε δίπλα σε τρεχούμενα νερά και πλατάνια και πήραμε το δρόμο του γυρισμού.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν στην εκδρομή και συνεχίζουν να ενισχύουν τις προσπάθειες του συλλόγου σε Τήνο και Αθήνα αυτές τις δύσκολες εποχές.

Θα επανέλθουμε με νέους προορισμούς τη νέα χρονιά.

Θα ήταν αδικία να μην αναγνωρίσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας οφείλεται στην  Κατίνα Δρίμτζα που για ακόμα μια φορά  έφερε εις πέρας  μια πετυχημένη εκδρομή, όπως και στα μέλη του Δ.Σ. που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.