Το Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας, που για άλλη μια φορά και παρά τη δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο, τίμησαν με την παρουσία τους το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και ενίσχυσαν ηθικά και οικονομικά το έργο του σωματείου.

Ευχαριστούμε το Δήμο Τήνου για την παραχώρηση και της δεύτερης αίθουσας του κτιρίου «Αιολίς», στην οποία μπόρεσαν να εργαστούν άνετα τα μέλη της ομάδας μας. Το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για επισκευή του εξωτερικού χώρου, και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιάκωβο Απέργη για την επιμέλεια του εξωτερικού φωτεινού διάκοσμου του χώρου.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, που έδωσαν και πάλι νότα ζεστασιάς στη δράση μας αυτή, προσφέροντας ζεστά ροφήματα και εδέσματα στους επισκέπτες.

Ευχαριστούμε το τυπογραφείο «Τύπος» του κ. Παναγιώτη Τουφεκλή για τη δωρεάν εκτύπωση των αφισών.

Ευχαριστούμε το «Tinos Today» για τη δημοσιοποίηση της δράσης μας.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αθήνας και τον κ. Μάρκο Σανταμούρη για τη δωρεά υλικών για τις κατασκευές μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του παζαριού.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης, που εργάστηκαν με μεράκι και φαντασία για να δημιουργήσουν όλα αυτά που εκθέσαμε στο παζάρι μας.

Τ.Ζ.
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ     ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ-ΑΠΕΡΓΗ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.