Δελτίου τύπου εξέδωσε το Επαρχείο Τήνου με αφορμή τις κινήσεις που έγιναν με αφορμή την πρόσφατη επιστολή που στάλθηκε σε κάθε αρμόδιο φορέα με αφορμή τα νέο πρόγραμμα ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που δεν ευνοούν καθόλου το νησί της Τήνου. Το εν λόγω δελτίο τύπου αναφέρει. 

Σας γνωρίζουμε ότι σε συνέχεια του σχετ. 146089/4468/24-11- 16 εγγράφου μας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Σαντορινιός Νεκτάριος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έπαρχο Τήνου κο. Ιωάννη Γιαγιά με τον οποίο συζήτησε τις προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

Ο Υφυπουργός κος Σαντορινιός έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα και άφησε να εννοηθεί ότι θα μεριμνήσει άμεσα για την επίλυση του. Από την πλευρά μας, οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι το αίτημα των Τήνιων πολίτων για σωστά ενδοκυκλαδικά δρομολόγια ικανοποιηθεί.

Ο Έπαρχος Τήνου
Ιωάννης Γιαγιάς

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.