Ο ακόλουθος επαγγελματίας του νησιού, μας έστειλε την παρακάτω ενυπόγραφη επιστολή. Αλήθεια μπορεί κάποιος να δώσει απαντήσεις; ή για ακόμα μια φορά αυτό που φωνάζουμε εδώ και χρόνια ο όρος νησιωτικότητα υπάρχει μόνο για τα χαρτιά;

Μετά λύπης μας, εν έτει 2016 (προς 2017) νοιώθουμε, πέρα για πέρα, αποκλεισμένοι σ’ένα νησι που απέχει μόλις 4 ώρες απο την Αθήνα! Απο την μια, η απεργία της ΠΝΟ που μας άφησε «ξεκρέμαστους» μη μπορώντας να παραλάβουμε το εμπόρευμα μας, απο την άλλη το ατύχημα του πλοίου ΤΑΛΩΣ στην Χίο που μετέφερε τις μπουκάλες, μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Και ενώ βρίσκουμε αρκετές πόρτες κλειστές & γυρισμένες πλάτες σ’αυτήν την δύσκολη στιγμή, την ίδια ώρα ο αθέμιτος ανταγωνισμός κερδίζει έδαφος! Θα ήθελα να σας εκφράσω την ειλικρινή μου συγνώμη για την όλη αναστάτωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η κλήρωση πραγματοποιήθηκε 24 Δεκεμβρίου και ο νικητήριος αριθμός είναι ο 243.

Η οικογένεια μου και εγώ, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία!

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Αλβέρτης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.