Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεο Β΄, Πρόεδρο και τα μέλη Διοικούσης Επιτροπής το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου επιτροπής, έστειλε ο Πρωτοπρεσβύτερος Μάρκος Φώσκολος. 


Μετά από αίτημα του παρ' ημίν Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, η υφ' Υμών Διοικούσα το Πανελλήνιον Ιερόν Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπή, με την 25/2016 απόφασή της, ενέκρινε την χορηγία του ποσού των δύο χιλιάδων διακοσίων ευρω (2.200.00 €) δια την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καρυάς και του ποσού των πεντακοσίων ευρώ (500,00€) δια την αποπεράτωση του έργου «Κάθισμα της Παναγιάς» στην θέση "Δεράφια". που πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο των εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κ. Δωρόθεο Β', καθώς και άπαντα τα εντιμότατα μέλη αυτής.

Μετά Σεβασμού και τιμής

Πρωτοπρ. Μάρκος Φώσκολος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.