Με την επικαιρότητα να στρέφεται στις συνεχόμενες απεργίες της ΠΝΟ που έχουν αφήσει την Τήνο και τα υπόλοιπα νησιά στο έλεος, με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κου Τσίπρα για "δώρα" εν όψει των γιορτών, η Τήνος σήμερα θα δώσει μια διαφορετική νότα στην βραδιά πραγματοποιώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη «Λευκή Νύχτα».

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου με την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Παιδικού Σταθμού και του ΚΔΑΠ της Ειρήνης θα δώσουν μια ευκαιρία στους Τηνιακούς να ξεχάσουν για λίγους τα προβλήματα τους και να νοιώσουν την "μαγεία" των Χριστουγέννων μέσα από διάφορα δρώμενα.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TINANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα του, ο χιονάνθρωπος, τα ξωτικά, το εργαστήρι των ξωτικών που θα περιμένει τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, το εργαστήρι διακόσμησης μπισκότων, το face painting, το ποπ κορν και η γωνιά των χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων θα σας περιμένουν όλους για να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων.

Κυρίως, όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι "Λευκή Νύχτα" σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη "Λευκή Νύχτα" θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής.

Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας, τα οποία είναι:

***Από Πάνορμο – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Πύργος – Υστέρνια – Καρδιανή – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα)
***Από Μυρσίνη – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Στενή – Φαλατάδος – Μέση - Κέχρος – Αρνάδος – Δυο Χωριά- Τριαντάρος – Χώρα)

***Από Καλλονή – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Κώμη – Περάστρα – Κρόκος – Σκαλάδος – Λουτρά –Χώρα).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.