Ο Δήμος Τήνου αξιολογώντας τη μεγάλη και θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών αλλά και των απλών συμπολιτών μας στο κομμάτι της προβολής του τόπου μας και της τουριστικής του ανάπτυξης, καλεί τους ήδη βέβαια ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, να εγγραφούν στο μητρώο των τουριστικών εθελοντών (tourist volunteer) το οποίο θα περιλαμβάνει μια ευρύτατη γκάμα ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό.

Νοικοκυρές που θα ανοίξουν το σπίτι τους και θα κεράσουν ένα καφέ ή ένα χειροποίητο γλυκό του κουταλιού, μέχρι επαγγελματίες ξενοδόχους ή εστιάτορες που θα «φιλοξενήσουν» ή θα «φιλέψουν» κάποιους καλεσμένους μας, δημοσιογράφους για παράδειγμα, οι οποίοι  θα γνωρίσουν έτσι την  απαράμιλλη Τηνιακή φιλοξενία και συγχρόνως θα διαφημίσουν τους επαγγελματίες  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε κάποια προωθητική – διαφημιστική καμπάνια καλούνται να καταβάλουν κάποιες χιλιάδες ευρώ, ενώ με τον τρόπο αυτό έρχεται η διαφήμιση «στα πόδια τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δηλώσουν στο γραφείο Δημάρχου στον Νέστορα Βιδάλη τηλ. 2283360106,  στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη στο τηλ. 2283360125 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@tinos.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.