ΠΗΓΗ: www.romfea.gr

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Μεγάλου Εορτίου Εσπερινού και ανήμερα του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, με τη συμμέτοχη των Ιερέων, του κ. Δημάρχου Τήνου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Γ. Γραμματέα και μελών της Διοικούσης το Ιερόν Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Επιτροπής, του κ. Λιμενάρχη Τήνου, επί τιμή Επιτρόπων του ΠΙΙΕΤ, Πολιτευτών των Κυκλαδων, Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων του νησιού και ευσεβών Χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός ανέγνωσε την εορταστική εγκύκλιο του Σεβ. κ. Δωροθέου και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σε όλους τους εορτάζοντες. Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας διενεμήθη ως ευλογία το εγκόλπιο ημερολόγιο 2017 της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο είναι αφιερωμένο στην ευλογητή διακομιδή και ενθρόνιση Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιγνατίου, Επισκόπου Μαριουπόλεως, του Κυθνίου (1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016).

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.