Με μία νίκη και μια ήττα επέστρεψε χθες από τη Σύρο ο Περιστεριώνας. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου αντιμετώπισε τον Α.Ο. Πάρου σε δύο ισάριθμα παιχνίδια -ως φιλοξενούμενη και ως γηπεδούχα-. Στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο ο Περιστεριώνας ηττήθηκε με το 62-68. Η διαφορά σε πόντους έγινε στην δεύτερη δεκάλεπτο όταν το αποτέλεσμα της περιόδου ήταν 12-21.

Αποτελέσματα περιόδων

Α' 20-12
Β' 12-21
Γ' 16-19
Δ' 14-16

Στο παιχνίδι της Κυριακή που διεξήχθη στις 9.00 το πρωί ο Περιστεριώνας επικράτησε με 49-52, μπορεί να μην κάλυψε την διαφορά της πρώτης ήττας αλλά σίγουρα πέτυχε μια νίκη μακριά από την έδρα του που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αποτελέσματα περιόδων

Α' 13-11
Β' 05-16
Γ' 19-17
Δ' 12-08

Με τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα της Τήνου έχει μία (1) νίκη και δύο (2) ήττες. Βέβαια, να τονίσουμε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και κριτική καθώς οι παίχτες αν και προπονούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα έχουν λίγα παιχνίδια στα πόδια τους.

Έτσι, την επόμενη αγωνιστική (αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων), ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα για να τους σπρώξει στη νίκη και να τους βάλει δυνατά στο παιχνίδι της πρώτης θέσης, κάτι που δείχνει να είναι εφικτό από τον Περιστεριώνα γιατί ακόμα και τα παιχνίδια που έχει χάσει είναι στις λεπτομέρειες.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.