Το κύμα κακοκαιρίας που δείχνει να είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα έχει ρίξει στην Τήνο αρκετά ύψη βροχής, συγκεκριμένα βρέχει στο νησί από χθες το απόγευμα μέχρι αυτή τη στιγμή. Άλλοτε πιο έντονα κι' άλλοτε πιο σιγά.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τα βροχόμετρα του Δήμου Τήνου που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα μέρη του νησιού δείχνουν ότι έχουν πέσει συνολικά  αυτό το μήνα πάνω από 180 χιλιοστά (20 στην Χώρα, 63 στην Στενή, 50 στον Πύργο και στην Κώμη 55).

Συνολικά με το βροχόμετρο που υπάρχει στην Χώρα δείχνει ότι τους τρεις πρώτους μήνες του 2017 έχουν πέσει 144 χιλιοστά. Μακάρι λοιπόν αυτές οι βροχοπτώσεις να συνεχιστούν και τους επόμενους χειμερινούς μήνες στο νησί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί και αύριο όπου αναμένεται να είναι άλλη μια βροχερή μέρα στο νησί. Πιο αναλυτικά αναμένεται να πνέουν άνεμοι έξι (6) έως (7) μποφόρ βόρειοι. Η θερμοκρασία θα είναι λίγο πάνω από τους δέκα (10) βαθμούς. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.