ΦΩΤΟ: Ευγενία ΑλοιμόνουΓια ακόμα μια φορά η Τήνος βιώνει τα προβλήματα μιας κακοκαιρίας. Μπορεί να μην έχουμε Χιόνια όπως το 2014 (την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε περάσει το νησί) όμως, το ηλεκτρικό ρεύμα είναι τόσο "ευαίσθητο" που με την πρώτη έντονη βροχή ή με μεγάλη υγρασία κάνει διακοπές, προκαλώντας προβλήματα στους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού.

Ειδικότερα σήμερα, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί να είναι δυσμενείς, με τον αέρα να είναι ιδιαίτερα δυνατός μερικές στιγμές (γνωστά στρομπαρίσματα) και κατά διαστήματα την βροχή να είναι έντονη, το ρεύμα κάνει ολιγόλεπτες ακόμα και για αρκετά λεπτά διακοπές.

Ένα πρόβλημα που απασχολεί την Τήνο από το παρελθόν που έχει συζητηθεί σε Δημοτικά Συμβούλια, έχουν υπάρξει έντονες ανησυχίες τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρον από τον Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό όσο και από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Τήνου καθώς αρκετοί είναι οι επαγγελματίες στο νησί που έχουν πάθει υλικές ζημιές από τέτοιου είδους διακοπές.

Πρέπει να βρεθεί λύση!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.