Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Α.Ο. Μυκόνου, ο Περιστεριώνας Τήνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Σύρο για δύο αναμετρήσεις με τον Α.Ο. Πάρου που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της τρίτης (3ης) και της δέκατης (10ης) αγωνιστικής. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου.

Το παιχνίδι του Σαββάτου που θα έχει τυπικά γηπεδούχο τον Περιστεριώνα θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα ενώ το αντίστοιχο της Κυριακής στις 09.00 το πρωί ώστε η ομάδα να προλάβει το καράβι της επιστροφής. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έχει ως μοναδικό στόχο τα θετικά αποτελέσματα κάτι που θα την φέρουν σε ρεκόρ 2 (Νίκες) και 1(Ήττα) και αυτόματα στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Η ομάδα από την Πάρο έχει ήδη στο ενεργητικό της μια νίκη αυτή επί του Άρη Σύρου και μια ήττα από την ομάδα της Ερμούπολης.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Περιστεριώνας θα παραταχθεί στις αναμετρήσεις με έναν απών, τον Πάνο Διακογιάννη. Ο coach Βιδάλης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στην "φαρέτρα" της ομάδας και κλειδί, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο των ριμπάουντ θα μπορέσω να φύγει από το γειτονικό νησί με τα ροζ φύλλα των αγώνων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.