Καραμελωμένα μήλα, μπαλόνια και διάφορες άλλες εκπλήξεις γνώρισαν χθες, Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου στο κατάστημα Keraso Events.

Μια εκδήλωση άκρως Χριστουγεννιάτικη με το Θωμά Αλβέρτη και το σαξόφωνο του να ηχούν μελωδίες, παραδοσιακή σαγκριά για τους μεγάλους, η άμαξα με το πόνυ και το τετράροδο ποδήλατο του Vidalis Rent' A Car έδιναν στην βραδιά άλλη αίσθηση, αυτή της χαράς και ξεγνοιασιάς για τους μικρούς μας φίλους. H Διατροφολόγος, Ελίζα Γιαννησοπούλου πρόσφερε τα μπαλόνια και τις ευχετήριες κάρτες, το κατάστημα Νώε τα μικρά πυροτεχνήματα ενω το ζαχαροπλαστείο Χάλαρης της μηλόπιτες.

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει το DroneSnap του Παντελή Αλοίμονου για λείψεις από ψηλά αλλά και το Oh Snap Photobooth του Λευτέρη και της Χρύσας Παρασκευά που γονείς και παιδιά φωτογραφήθηκαν σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Συγχαρητήρια στις δασκάλες του παιδικού σταθμού, στους επιχειρηματίες που βοήθησαν για την διεξαγωγή της εκδήλωση.

Τέλος, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας κοινοποιήθηκε από τον Δήμο Τήνου, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού θα πραγματοποιήσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στο Πνευματικό Κέντρο και ώρα 18.00 μ.μ. με τίτλο«Το Δέντρο που έδινε».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.