Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, η πρώτη συνάντηση αναφορικά με το Marketing Plan (Σχέδιο Προβολής) της Τήνου. Η κα. Μαρία Τζάνου εκπρόσωπος της εταιρίας που έχει αναλάβει το σχέδιο έδωσε μια πρώτη εικόνα στους παρευρισκομένους σχετικά με το που θα κινηθεί το όλο σχέδιο.Την αρχή είχε τον λόγο η Αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα Τουρισμού κα. Δεληγιάννη Αναστασία η οποία καλωσόρισε στο νησί την κα. Τζάνου και τόνισε πως η σημερινή συνάντηση γίνεται με σκοπό την ενημέρωση για το πως θα λειτουργήσει το πλάνο και πως θα έχουμε αποτελέσματα για του επιχειρηματίες και συνάμα για τις επιχειρήσεις του νησιού.
Να θυμίσουμε πως η μελέτη θα στοιχίσει 12.000€ στον Δήμο Τήνου και θα ισχύ για περισσότερα από ένα έτη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Μαρία Τζάνου που έκανε μια ενημέρωση αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας με τον εκάστοτε πελάτη-προορισμό ενώ τόνισε ότι το νησί πρέπει να βρει στοιχεία που θα δοθούν στην μελέτη για να γίνει διαφορετικό από τους άλλους προορισμούς και έθεσε ως παράδειγμα τον πολιτισμό και την γαστρονομία.Στο τέλος της ομιλίας της, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Συλλόγων που ήταν στη συνάντηση να κάνουν γνωστό στα μέλη τους πως μετά τις γιορτές η εταιρία θα μοιράσει ερωτηματολόγιο καθώς και θα πραγματοποιήσει τηλεφωνικές συνεντεύξεις ώστε να ξεκινήσει να στήνεται το πλάνο.

Έπειτα ανοίχτηκε διάλογος μεταξύ των επιχειρηματιών του νησιού και της κα Τζάνου με σκοπό την ορθή κατανόηση τόσο της ορολογίας "Πλάνο Προβολής" όσο και το τρόπο λειτουργίας. Έμφαση δόθηκε με τις υπάρχοντες δράσεις που "τρέχουν στο νησί" όπως το Tinos Running Experience, το Tinos Food Paths, το Wind Surfing στην Κολυμπήθρα, το Bouldering (ανάβαση σε βουνό), η Πεζοπορία, η κατάδυση, η  Ιππασία ενώ αναφορά έγινε και στον Αγροτουρισμό.


Τέλος, στην συζήτηση ήταν παρών μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, του Συλλόγου Ξενοδόχων,  του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, ιδιοκτήτες τουριστικών μονάδων καθώς και άτομα που ασχολούνται με εναλλακτικές μορφές τουρισμού. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.