Σε έντονα φιλική ατμόσφαιρα, με συναισθήματα αμοιβαίας εκτίμησης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον frère Ματθαίο Λεβαντίνο, Επαρχιακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Συμβουλίου για τη Μαριανή Αποστολή στην Ελλάδα και τις Γενικές Διευθύνσεις της Λεοντείου Πατησίων και του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της παρουσίας και προσφοράς των Μαριανών Αδελφών στον κόσμο.Ο κ. Πρόεδρος επί μία ώρα περίπου συνομίλησε με τους παρισταμένους ανταλλάσσοντας απόψεις για την παιδεία, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες για τα προσφερόμενα δώρα και αποδεχόμενος την πρόσκληση να παρευρεθεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της 28 ης Ιανουαρίου 2017 ιερουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερωνύμου Β

 Αποκάλυψε ότι πρόθεση των γονέων του ήταν να φοιτήσει στη Λεόντειο, αλλά λόγω συνθηκών αυτό δεν πραγματοποιήθηκε. Μίλησε με θερμά λόγια για την πολύτιμη εκπαιδευτική και κοινωνική προσφορά των Μαριανών έργων στην πατρίδα μας και προέτρεψε τους συνομιλητές του να συνεχίσουν άοκνα τη λαμπρή πορεία των σχολείων μας στο παρόν και στο μέλλον.Μετά η αντιπροσωπεία των Σχολείων ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου από τον Διευθυντή Ασφαλείας του Προέδρου Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Κρίκα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.