Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και λίγο καιρό, στο Κ.Υ. Τήνου θα προγραμματίζονταν να ανοίξουν κάποιες θέσεις ιατρών που ήταν κενές. Μια εξέλιξη που σίγουρα εξ' αρχής έδειχνε να ήταν θετική, η σημερινή όμως ανάρτηση-δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζήμαρκου δίνει το έναυσμα για περισσότερα χαμόγελα.

Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης δήλωσε "Σε 39 ακόμα γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον να υπηρετήσουν σε κενές θέσεις ΠΙ, ΠΠΙ, ΚΥ και Νοσοκομείων σε νησιά μας θα χορηγήσει η Περιφέρεια N. Αιγαίου οικονομικό κίνητρο." καταλήγει η δήλωση του.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ιατρούς οι έξι (6) αφορούν το Κέντρο Υγείας Τήνου και συγκεκριμένα τους εξής τομείς: Γενική Ιατρική, Ακτινοδιαγνωστική, Καρδιολογία, Παιδιατρική, Ιατρική Παθολογία καθώς Ορθοπεδική. Σίγουρα ένα ακόμα βήμα έγινε τώρα αναμένουμε την κάλυψη των κενών ιατρικών θέσεων στο νησί της Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.