Ο Δήμος Τήνου ενημερώνει, ότι λόγω σημαντικής αφανούς διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης και επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί παρά τις επί έξι ημέρες έρευνες της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου μας, θα υπάρξει γενική διακοπή υδροδότησης από το πρωί της Δευτέρας 19.12.2016 και περί ώραν 05:00 έως το  πρωί της Τρίτης 20.12.2016 την ίδια περίπου ώρα στο δυτικό τμήμα της πόλης, δηλαδή στις περιοχές δυτικά της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης.

Γενική διακοπή της υδροδότησης θα υπάρξει και στο ανατολικό τμήμα της πόλης δηλαδή στις περιοχές ανατολικά της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης, από το πρωί  της Τρίτης 20.12.2016 και περί ώρα 05:00 έως το πρωί της Τετάρτης 21.12.2016 περίπου την ίδια ώρα.

Τούτο κρίθηκε αναγκαίο προκειμένου η Υπηρεσία Ύδρευσης να μπορέσει να εντοπίσει την περιοχή που υφίσταται η σημαντική αυτή αφανής διαρροή, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

                                   Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Τήνου  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.