Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας για το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι την Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου 2017, που συμπίπτει με εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεκέμβριος 2016
31/12/2016 – Ημέρα Σάββατο – Ώρα 22.00΄ στην Κώμη
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα συναντηθούμε στην Ενοριακή αίθουσα του Χωριού να αλλάξουμε το χρόνο όλοι μαζί. Ο Σύλλογός μας όπως κάθε χρόνο, θα φροντίσει για την παρουσία ζωντανής μουσικής.

Ιανουάριος 2017
1/1/2017 – Ημέρα Κυριακή πρωί στην Κώμη
Μετά την Θεία Λειτουργία και την δοξολογία για τον ερχομό της νέας χρονιάς, θα γίνει η κοπή της πίτας στην Ενοριακή αίθουσα με την παρουσία του Τοπικού Συμβουλίου και της Ενοριακής Επιτροπής.

15/1/2017 – Ημέρα Κυριακή – πρωί στην Αθήνα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Στο κτίριο της Αδελφότητας, Ασημ. Φωτήλα 40 και Λεωφ. Αλεξάνδρας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-εκδήλωση με τα παραπάνω θέματα. Το σχετικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το παρακάτω και τα ωράρια θα τηρηθούν ανάλογα με την εξέλιξη της διαδικασίας.-     10.30΄ - 11.00΄ :     - ΑΦΙΞΗ – ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
-     11.00΄ - 12.30΄ :     - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  -  ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ Δ.Σ.
- ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ
-     12.30΄- 13.00΄ :      - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
- ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ
-     13.00΄- 15.00΄ :      - ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ
  ΤΗΝΟ

Σημείωση:   Σας ενημερώνουμε ότι μετά από 80 χρόνια λειτουργίας έκλεισε  «Το Τηνιακό Καφενείο» στο κτίριο της Αδελφότητας, λόγω συνταξιοδότησης του Ιδιοκτήτη. Σ’ εμάς θα μείνουν οι ωραίες αναμνήσεις για τις στιγμές που περάσαμε στο χώρο αυτό.

Μετά από επιθυμία αρκετών μελών και φίλων του Συλλόγου μας, προγραμματίζεται μεσημεριανός Αποκριάτικος Χορός «ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ» στα Σπάτα για την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017. Το θέμα θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 12η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟΥΣ κ.κ.:
                        -           ΑΓΓΕΛΗ ΓΙΩΡΓΟ           ΤΗΛ. 6977-357863
                        -           ΣΑΒΒΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ       ΤΗΛ. 6972-579886
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗ ΤΗΝΟ  Ή ΑΛΛΟΥ.

Σας υπενθυμίζουμε πως για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και για φωτογραφικο υλικό μπορείτε να επισκέπτεστε τη διεύθυνση http://esylkomi.blogspot.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
σας στέλνουν εγκάρδιες ευχές για υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη, ειρήνη και
η νέα χρονιά του 2017 να μας φέρει νέες ελπίδες και προσδοκίες
για τον καθένα μας ξεχωριστά

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην καθιερωμένη γιορτή της κοπής της πίτας του Συλλόγου, στην Ενοριακή αίθουσα την Πρωτοχρονιά στη Κώμη, θα μοιραστούν δωράκια στα παιδιά του Χωριού μας, που κατοικούν στη Κώμη και στα παιδιά, που κατοικούν στη Χώρα.

Όπως και πέρυσι τα δώρα είναι προσφορά του καταστήματος «ΣΠΙΤΙΚΟ» (ΑΡΤΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ) του Φόνσου Αντώνη και της Άνδροβικ Λουκρητίας.
Την όλη διαδικασία της αγοράς και επιλογής των δώρων την έχει αναλάβει η Φόνσου Γεωργία, που έχει τη φινέτσα, το ταλέντο και το γούστο για το καλύτερο.

Εκ μέρους του Συλλόγου μας και όσων παραλάβουν τα δώρα τους, ένα μεγάλο «ευχαριστούμε» για το κατάστημα «ΣΠΙΤΙΚΟ», που συμπαραστέκεται και προσφέρει πάντα στο χωριό μας σε κάθε είδους εκδηλώσεις.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.