Στις διακοπές των Χριστουγέννων οι αθλητές του Περιστεριώνα Τήνου θα προπονούνται κανονικά, εκτός των παρακάτω ημερών, μια κίνηση του Τεχνικού Επιτελείου που δείχνει πως θέλει να έχει τους αθλητές όλων των τμημάτων σε όσο τον δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση εν' όψει της δύσκολης συνέχειας.

Πιο αναλυτικά, προπονήσεις δεν θα γίνουν το Σάββατο και Δευτέρα 24 & 26 Δεκεμβρίου, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017!!!  Από εκεί και πέρα το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα πήρε στα χαρτιά δύο νίκες αυτές επί του Α.Ο. Άνδρου και έφθασε το σερί τους σε 3 (νίκες) - 2 (ήτες) με αποτέλεσμα να είναι στις ψηλές θέσεις του ομίλου.

Στα υπόλοιπα τμήματα τώρα, οι έφηβοι έχουν δώσει μόνο ένα παιχνίδι που δέχθηκαν και την ήττα με 62-28 από τον Α.Ο Μυκόνου, οι κορασίδες βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου τους με 2 (νίκες) - 1 (ήττα) ενώ τέλος οι παίδες είναι στην κορυφή του ομίλου έχοντας στο ενεργητικό τους 3 (νίκες) - 1 (ήττα).

Έτσι, τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου κλείνουν το 2016 από θέσεις ισχύος (αν εξαιρέσουμε τους εφήβους που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια) και ο επόμενος χρόνος ευχόμαστε να τους βρει εκεί που τους αξίζει στην κορυφή των Κυκλάδων. Ακολουθεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του σωματείου.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.