Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου έχει μπει δυνατά στις προωθητικές δράσεις που γίνονται για την προβολή του νησιού αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις βοηθώντας σε εκδηλώσεις και γενικά στην τοπική κοινωνία.

Μπορεί φέτος να μην προγραμματίζονται ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Σύλλογο όπως παλιά η "Σούπα" παρ' όλα αυτά δηλώνει πάντα παρών οπουδήποτε χρειαστεί. Ήταν στα απαραίτητα στοιχεία για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου για τα παιδιά του νησιού πριν λίγες μέρες με το εργαστήριο κουραμπιέ αλλά και στο Παζάρι του Σωματείου Α.με.Α που μοίραζε ζεστό ρόφημα, θα πράξει το ανάλογο και στις 31/12 στον ερχομό του Αγίου Βασίλη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε φέτος το Tinos Food Path (που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο με πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει βάλει την Τήνο σε ένα άλλο προφίλ τουρισμού) θα έχει κάποιες διαφορές τόσο σε διάρκεια όσο και στην δομή του. Όταν γνωρίζουμε κάτι που είναι ανακοινώσιμο θα σας το μεταφέρουμε.

Μείνετε συντονισμένοι ... 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.