Τον δικό του ιστοχώρο έχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου. Mέσα σ' αυτό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως τα νέα του Λιμενικού Ταμείου, αποφάσεις του Συμβουλίου και άλλα.

Πρόκειται για μια κίνηση του προέδρου που ήταν χρήσιμη να γίνει για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών τόσο στην λειτουργία αλλά και σχετικά με θέματα που αφορούν τις προκηρύξεις που γίνονται από το ΔΛΤΤ-Α.

Ακολουθεί το μήνυμα του προέδρου κου. Κορνάρου για την ιστοσελίδα


Μήνυμα Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου.

Η ιστοσελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί για να μπορούν οι πολίτες και οι χρήστες των λιμένων ευθύνης μας να ενημερώνονται για τις αποφάσεις, ανακοινώσεις, προκυρήξεις και γενικά για όλα τα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία μας.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει στη δικαιοδοσία του συνολικά εννέα λιμένες εκ των οποίων πέντε στο νησί της Τήνου και τέσσερις στο νησί της Άνδρου. Κύριος σκοπός του φορέα είναι η συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των τουριστικών υποδομών ώστε να παρέχει το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες αλλά και στους επισκέπτες των λιμένων.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Λιμενικού Ταμείου εργαζόμαστε καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο για την υλοποίηση των στόχων που θέτουμε κάθε χρόνο και είμαστε πρόθυμοι να ακούμε απόψεις και προτάσεις από τους πολίτες ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τους επισκέπτες μας  ότι προσπαθώντας να ξεπεράσω το εμπόδιο της γραφειοκρατίας και θεωρώντας ότι δεν μπορούμε σαν υπηρεσία να μην έχουμε το δικό μας χώρο επικοινωνίας με τον κόσμο, πήρα την πρωτοβουλία και "έστησα" τον ιστοχώρο αυτό, εντελώς δωρεάν. Δεν έχει "πάρει" την τελική του μορφή, θα ενημερώνεται καθημερινά και είναι το πρώτο βήμα για την ενημέρωσή σας. Στο μέλλον ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας μας ενδέχεται να δημιουργηθεί ένας πιο ολοκληρωμένος ιστοχώρος από επαγγελματίες του είδους.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΤ-Α
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.