Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά της Τήνου. Την εκδήλωση επιμελήθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τήνου με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Τήνου και του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου Ανατολή του Πόρτο μικροί και μεγάλοι, πέρασαν όμορφες στιγμές με, χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια, τον Ζυμαρούλη με επιδείξεις Tae Kwon Do σ' αυτό το σημείο να τονίσουμε την συμμετοχή και του Σωματείου Α.με.Α Τήνου, με Face Painting και Χορούς «Ζούμπα».

Οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να γράψουν τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους και να τις κρεμάσουν στο Δέντρο των Ευχών που φωτίστηκε με την είσοδο του Guest Star της βραδιάς τον Άγιο Βασίλη ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου.

Τέλος, στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρχε κουτί που όποιος ήθελε έβαζε χρήματα υπέρ της στήριξης του Κέντρου Υγείας Τήνου. Μια συμβολική κίνηση που ο κόσμος έδειξε να την αγκαλιάζει. Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ, έχουν προγραμματιστεί κι άλλες που θα είμαστε σε θέση να σας τις ανακοινώσουμε στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.