Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στο Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδος Γύρλας Τήνου, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Φοιτητών και Σπουδαστών της Τήνου.
Η προσέλευση των παιδιών στο χώρο ήταν αρκετά ικανοποιητική. 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: Ο Δήμαρχος Τήνου, Αντιδήμαρχοι,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου,  Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και το προεδρείο του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε η ευχή για την κοπή της Βασιλόπιτας, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τήνου. Ο οποίος αφού ευχήθηκε στα παιδιά αναφέρθηκε σε κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν το νησί.Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο κ. Ιωάννης Ψάλτης εκ μέρος του Συλλόγου Φίλων Πρασίνου και τόνισε στους παρευρισκόμενους τη σημασία της ενασχόλησης με τη γη και ιδιαίτερα την προετοιμασία για το φύτεμα Αμπελιών.


Όπως είθισται στη συγκεκριμένη συνάντηση οι φοιτητές παραλαμβάνουν στο τέλος της βραδιάς, ένα αναμνηστικό δώρο από την διοικούσα επιτροπή του ιδρύματος, ενώ ο τυχερός που θα βρει το φλουρί της βασιλόπιτας κερδίζει ένα δώρο μεγάλης αξίας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.