Ο σύλλογός Σκαλάδου, με χαρά προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς του, στην Τήνο, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα, μετά την Θεία Λειτουργία στο Πολιτιστικό Κέντρο (σχολείο) του χωριού, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αντίστοιχα, προσκαλεί και όλα τα μέλη του συλλόγου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΑΘΗΝΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στο ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. Η προσέλευση θα είναι στις 11:00 το πρωί καθώς, θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι, που βρίσκεται στο εσωτερικό του σχολείου.

Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση, όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, καθώς επίσης, θα παρουσιαστεί και ο ισολογισμός του συλλόγου. Τέλος θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητήσουν όλοι μαζί, διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό, περιμένοντας να ακουστούν ιδέες και προτάσεις.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.