Στο κατάμεστο εστιατόριο "Φραγκίσκες" χθες Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Τήνου έκοψε την πίτα της παρουσία φίλων του κόμματος, βουλευτών και πολιτευτών του νομού. Τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπροσώπησαν οι Βουλευτές, κος Κουμουτσάκος και κος Βρούτσης.

Ο κος Κουμουτσάκος, τομεάρχης εξωτερικών στον χαιρετισμό του ανέφερε για το αδιέξοδο στο οποίο έχει φέρει την Ελλάδα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη συνεχή φορολόγηση, τη μείωση των μισθών και των συντάξεων αλλά και ότι οι κυβερνώντες έκαναν πράγματα που κανείς άλλος δεν είχε βάλει στο μυαλό του να αλλάξει όπως το Φ.Π.Α. στα νησιά. Με τον ίδιο παλμό και ένταση μίλησε και ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατία, Γιάννης Βρούτσης.

Το δικό του μήνυμα έστειλε στους συντοπίτες του ο ιδιαίτερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κος Φίλιππος Φόρτωμας όπου μεταξύ άλλων δήλωσε "Χαίρομαι που οι κάτοικοι του νησιού αγκαλιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι μεγάλη χαρά που νέοι άνθρωποι λαμπρύνουν τα δικά μας ψηφοδέλτια αλλά και γενικά τη Νέα Δημοκρατία. συνέχισε λέγοντας "Χαίρομαι πραγματικά, γιατί έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες, μαζί και με το παλιό και με τη παράδοση θα πάμε μπροστά. Πριν από ένα χρόνο όλοι εσείς στείλατε ένα μήνυμα με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα αρχή. Θέλουμε αλλαγή ιδεών και θεωρώ ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλα αυτά θα αλλάξουν πολύ σύντομα".

Η Βιργινία Μπαϊμπά, με την σειρά της ευχήθηκε για μια καλή νέα χρονιά συνέχισε λέγοντας "Μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε καθημερινά, με ΕΦΑΠΑΞ που δίνονται με διαδικασία ρουσφετιών, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η μόνη διέξοδος από την κρίση και την μιζέρια είναι η συμφωνία η ίδια στον Κυριάκο Μητσοτάκη" συνέχισε αναφερόμενη στην πρόσφατη βράβευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως γαστρονομική περιφέρεια για το 2019 και κανένας από αυτούς που βρίσκονται στην κυβέρνηση εδώ και δύο χρόνια δεν έχει συνειδητοποιήσει την αξία και τον πλούτο των νησιών μας. Τέλος, ανέφερε την προσπάθεια του Δήμου, της αρμόδιας Αντιδημάρχου κας Αναστασίας Δεληγιάννη, τους τοπικούς φορείς, τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, με πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών για να αναδείξουν την Τήνο. Ο κόσμος ήρθε στο νησί παρόλα αυτά η τσέπη του Τηνιακού έμεινε άδεια το Χειμώνα διότι οι κυβερνώντες έβαλαν νέους φόρους.Τον δικό τους χαιρετισμό έστειλε ο Γιώργος Βακόνδιος και ο Γιώργος Χριστόπουλος και ο Δήμαρχος Τήνου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Ιωάννης Σιώτος, από το οργανωτικό τομέα του κόμματος ο Φοίβος Παρασκευόπουλος και ο νέος τομεάρχης οργανωτικού Κυκλάδων, Χρήστος Παπαβασιλείου, ο Δήμαρχος Τήνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μέλη του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου. .Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Τήνου π. Γεώργιος Φανερός μαζί με τον π. Νικόλαο Μαραγκό. Μετά το τέλος της εκδήλωσης το "γαλάζιο" στρατόπεδο δείπνησε σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Τέλος, από τους χθεσινούς προσκεκλημένους της εκδήλωσης θα παρευρεθούν κι αύριο στο εορτασμός της Ευρέσεως Αγίας Εικόνας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.