Σε μια γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Τήνου. Tα μέλη και οι φίλοι του Δημοτικού Νομικού Προσώπου του Δήμου πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα με παραδοσιακό ρακί και γλυκά μα πάνω απ' όλα καλή παρέα.

Πάμε τώρα σ' ένα άλλο κομμάτι της εκδήλωσης που έγινε γνωστό από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κο. Κωνσταντίνο Ψάρρο και τράβηξε την προσοχή των παρευρισκομένων. Είχαμε γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας για τις προσπάθειες που έκανε η δημοτική αρχή για την χρηματοδότηση του έργου που αφορά την συντήρηση-επισκευή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα, το έργο αυτό παίρνει σάρκα και οστά, η έγκριση έγινε και η επισκευή του Παιδικού Σταθμού είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί ύστερα από εξήντα (60) χρόνια. Το έργο θα κοστίσει 460.000,00€ εκ των οποίων τα 200.000,00€ θα είναι από το Πράσινο ταμείο και τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από πόρους του Δήμου Τήνου.

Κύριοι στόχοι του έργου:
  • Η αναβάθμιση του κτιρίου από ενεργειακή κτιριακή και αισθητική και λειτουργική άποψη .
  • Η διαμόρφωση ικανών λειτουργικών και οργανωτικών παρεμβάσεων προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής και κατάλληλη κατά περίπτωση ανταπόκριση του Παιδικού Σταθμού στις ανάγκες των ωφελουμένων (π.χ. σίτιση, εκπαίδευση, πρόσβαση ΑΜΕΑ, τουαλέτες, διοικητικοί χώροι κλπ).

Δευτερεύοντες – Συμπληρωματικοί Στόχοι:
  • Η διαμόρφωση μίας ευέλικτης, επιστημονικά υποστηριζόμενης και οργανωτικά αποδοτικής δομής η οποία θα ενσωματώσει και χαμηλό λειτουργικό κόστος. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.