Η παρέα των Τήνιων Δρομέων υποδέχονται το νέο έτος όπως άφησαν το προηγούμενο με βραδινό τρέξιμο και στη συνέχεια η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ανακοίνωση που έγινε σε λογαριασμό στο Facebook μεταξύ άλλων αναφέρει.

Η διαδρομή όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο Facebook των Τηνίων Δρομέων

Για να είναι όμως γεμάτη τρέξιμο (η νέα χρονιά), την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 τρέχουμε παρέα το 1ο Ομαδικό Νυχτερινό Τρέξιμο του 2017 στο Λιμάνι της Τήνου και για να αναπληρώσουμε τη χαμένη ενέργεια μετά θα κόψουμε και θα φάμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των Τήνιων Δρομέων.Θα συγκεντρωθούμε στο πάρκινγκ απέναντι από το Κέντρο Υγείας Τήνου και στις 19:00 θα ξεκινήσουμε τρέχοντας και θα κατευθυνθούμε προς την αρχή του Αγίου Φωκά.

Μόλις φτάσουμε στο στο Εστιατόριο "Σαν το Αλάτι" σαν κατευθυνθούμε δεξιά προς την πόλη και τρέχοντας παραλιακά θα φτάσουμε μέχρι τα υπόστεγα στην άκρη του καινούργιου λιμανιού της Τήνου όπου θα κάνουμε αναστροφή και θα επιστρέψουμε παραλιακά στην αφετηρία μας.
Η απόσταση είναι 4700 μέτρα και ο ρυθμός τρεξίματος θα είναι
8.0 km/h (7'30 min/km) με συνολική χρονική διάρκεια 35 λεπτά.

Δεν είναι αγώνας, δεν υπάρχει συναγωνισμός.

Αυτό γίνεται μια φορά το μήνα για να βρεθούμε δρομικά όσοι αγαπάμε το τρέξιμο αλλά και για να τολμήσουν νέα μέλη να έρθουν στην παρέα μας. Θα ήταν καλό να έχουμε ένα φακό κεφαλής ή χειρός και ρούχα με έντονα χρώματα και ανακλαστήρες.

Μια ώρα μετά το τρέξιμο όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν στην καφετέρια του Χάλαρη για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να μοιραστούμε δρομικές σκέψεις.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.