Ως πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας,θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους παρευρεθηκατε στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της τοπικής μας οργάνωσης. Η παρουσία σας ήταν ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική,καθώς οι τοπικές οργανώσεις αποτελούν την κεντρόμολο δύναμη της Νέας Δημοκρατίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στον πρόεδρο Αργύρη Δεσύπρη για την πρόσκληση και την διοργάνωση της εκδήλωσης. Να είστε καλά!

"Καλησπέρα,καλή χρονιά σε όλους! Είμαι περήφανη κ ιδιαίτερα συγκινημένη,που μοιράζομαι ευχές για την νέα χρονιά,εδώ στο νησί μας. Ανάμεσα σε τόσους τηνιακούς νεοδημοκρατες, ανάμεσα σε τόσους φίλους! 

Καλή χρονιά λοιπόν! Με υγεία,αισιοδοξία κ δουλειά για όλο τον κόσμο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά,με εφάπαξ που δίνονται με διαδικασιες ρουσφέτιων,με φόρους μη αναγκαιους, επιβεβαιώνεται καθημερινά πώς η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόλις λίγες μέρες πριν,η περιφέρεια νότιου Αιγαίου διακρίθηκε ως Γαστρονομική περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 κ όμως κανένας από αυτούς που μας κυβερνά εδώ και 2 χρόνια δεν έχει συνειδητοποιησει την αξία και τον πλούτο των νησιών μας! Αντ'αυτού τα ξεζούμισαν,τα αποδυνάμωσαν και τα περιθωριοποιησαν εντελώς!  


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Τήνος!  Φέτος έγινε μια καταπληκτική προσπάθεια από τον Δήμο, ιδιαίτερα από την αντιδήμαρχο μας Αναστασία Δεληγιάννη,όπου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, τον εμποροεπαγγελματικο σύλλογο, που είναι παντού παρών, και πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών μας, προσπάθησαν να αναδείξουν την Τήνο, τις ομορφιές της, καθετί παραδοσιακό!Τα αποτελέσματα ήταν απτά! Η Τήνος ακούστηκε,ο κόσμος ήρθε, τα μαγαζιά γέμισαν, πάλι όμως η τηνιακια τσέπη παρέμεινε άδεια! Γιατί; Γιατί κατάργησαν τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, γιατί πρόσθεσαν νέους φόρους, γιατί έπρεπε να έχουν φύγει από χτες!

Μπορεί το 2017 για πολλούς από εμάς να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς όμως να είστε σίγουροι πως θα είναι η χρονιά μας! Θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας,θα ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στον λαϊκισμό τους κ όλοι μαζι,ενωμένοι,με μπροστάρη τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτακη θα ανεβάσουμε την Ελλάδα στο βάθρο που της ανήκει,θα ξαναφέρουμε την αληθινή ελπίδα στα σπίτια μας! Το 2017 θα είναι η χρονιά της πατρίδας μας!

Καλή χρονιά σε όλους!

Με εκτιμηση,
Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.
Βιργινία Μπαιμπά

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.