Κλειστά θα παραμείνουν κι αύριο Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα Τήνου, σύμφωνα και με το πρόγραμμα του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου του νησιού. Όπως είναι γνωστό αύριο τυπικά τελειώνει το εορταστικό ωράριο και από την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου γίνεται η επιστροφή των αγορών σε χειμερινό ωράριο.

Σε λίγες μέρες ξεκινάν και οι εκπτώσεις με πρώτη να έρχεται η περίοδος του Ιανουαρίου. Τα καταστήματα του νησιού θα είναι στην εκπτωτική περίοδο από 9 Ιανουαρίου μέχρι και 28 Φεβρουαρίου, με τα μαγαζιά να μένουν ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή, 15 Ιανουαρίου.

Η κίνηση των Χριστουγέννων σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του νησιού ήταν ικανοποιητική. Σίγουρα δεν ακούμπησε τα νούμερα της εποχής πριν την κρίση όμως υπήρχαν μέρες όπως μας λένε οι μαγαζάτορες που ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα. ενδεικτικά να αναφέρουμε την κίνηση την Λευκή Νύχτα και μία με δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.