Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη χθεσινή πρόσκρουση του Fast Ferries Andros στο λιμάνι της Τήνου. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα (17/1), η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό ελαφράς πρόσκρουσης του Ε/Γ-Ο/Γ “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124 στον εξωτερικό λιμένα Τήνου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης με αποτέλεσμα τη μικρή στρέβλωση του προστατευτικού ελάσματος της πρύμνης του πλοίου.

Το ανωτέρω Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Μυκόνου με είκοσι εννέα (29) επιβάτες, οκτώ (08) Ι.Χ. και εννέα (09) Φ/Γ οχήματα αποβίβασε στο λιμένα Τήνου τρεις (03) επιβάτες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου προς λιμένες Άνδρου - Ραφήνας μεταφέροντας συνολικά εβδομήντα τρεις (73) επιβάτες, δεκαπέντε (15) Ι.Χ., δώδεκα (12) Φ/Γ και δύο (02) Δ/Κ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.