Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Τήνου ευχαριστεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του, πρώτον, για τη συμμετοχή τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, την αθρόα και πέρα από κάθε προσδοκία και πρόβλεψή μας.
Δεύτερον, σας ευχαριστούμε για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάσατε την εκδήλωσή μας, η οποία έχει καθιερωθεί στην Τήνο και κληροδοτηθεί σε μας από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Όσες και όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση της 15ης Ιανουαρίου απόλαυσαν τη χορωδία τού Συλλόγου υπό την κυρία Μαργαρίτα Σαλταμανίκα και τη χορευτική ομάδα μας υπό τον κύριο Νίκο Σολλάρη.

Θερμά ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τον Έπαρχο Τήνου κ. Γ. Γιαγιά, τους Αντιδημάρχους κυρία Αναστασία Δεληγιάννη και κ. Ι.Απέργη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Σιώτο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευ. Κορνάρο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου κ. Κ. Ψάρρο, τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο κ. Π. Κροντηρά και της ελάσσονος κ. Π. Κουσουνάδη, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Π. Αρμάο και κ. Γ. Ζαλώνη.

Η ανταπόκριση της τηνιακής κοινωνίας στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας επιβάλλει να ενισχύσουμε την οργανωτικότητά μας και να διορθώσουμε τυχόν παραλείψεις. Αυτό υποσχόμαστε να φανεί στις προσεχείς δραστηριότητες.

Οι δύο πρώτες απ' αυτές είναι προγραμματισμένες μέσα στον Φεβρουάριο: Ένα party ρετρό και μια μουσική εκδήλωση με τη χορωδία μας, για τις οποίες θα ειδοποιηθείτε άμεσα.Πολλές ευχές σε όλες και όλους για μια Καλή, Δημιουργική Χρονιά προς όφελος των συμπολιτών μας και γενικώς του νησιού μας.

Και του χρόνου!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Η πρόεδρος
Γαρυφαλλιά ΠλυτάΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.