Στην Τήνο και στο γραφείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00π.μ. συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ύστερα από την αγγελία του θανάτου του αγαπημένου συναδέλφου, δασκάλου και διευθυντή του σχολείου μας επί σειράς ετών

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκτιμώντας όλη την εκπαιδευτική, διδακτική, παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά του  στο σχολείο, την εκπαίδευση και την κοινωνία μας      

ψηφίζει ομόφωνα:

Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Σχολείου μας το Σάββατο  4 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του εκλιπόντος.

Να εκπροσωπήσει το Σύλλογο Διδασκόντων στη νεκρώσιμη ακολουθία, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μιχαήλ Βαλάκας.

Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια του διδακτικού προσωπικού στην οικογένειά του και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

   Ο Δ/ντής του σχολείου: Μιχαήλ Βαλάκας

Οι εκπαιδευτικοί: π. Σκλάβος Ιωάννης, Ελένη Μινάρδου, Ευάγγελος Κοντοβουνήσιος, Στυλιανή Παρασκευά, Ευαγγελία Παγανέλη, Ιωάννης Νάζος, Άννα Λούβαρη, Κωνσταντίνος Βελαλόπουλος, Μπακογιάννη Γεωργία, Μαρνέρης Αλάξανδρος, Παππά Βασιλική, Πυραλή Εύα, Βελαλοπούλου Κυριακή, Κυρκοπούλου Ευαγγελία, Κατασίδου Δέσποινα, , Βιδάλη Ευαγγελία, Μωραΐτης Μάρκος. Παπαγεωργίου Χρήστος. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.