Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησαν του Άρη Σύρου με 69-57 σε μια αναμέτρηση που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή του πρώτου γύρου όταν η ομάδα της Τήνου νίκησε εύκολα στη Σύρο.

Τα αποτελέσματα των περιόδων:

Α': 15-12
Β': 13-10
Γ': 20-17
Δ': 21-18

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.)
Δεληγιάννης Θ., Καμπέρι Ι. 7 (1), Γιαβρεδέλης Θ. 18 (2), Μπινιάκου Μ. 2, Ρουγγέρης Α. (Αρχ) 29 (2), Βοϊνάς Π., Σουράνης Κ. 5, Βιδάλης Π., Πετρόπουλος Γ., Μελισσουργός Δ. 8   .

Α.Ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Πολίτης Β. (αρχ))
Πολίτης Β. (Αρχ) 27 (1), Κωστόπουλος Δ., Χατσαντώνης Ι., Καπέλλας Γ. 5 (1), Παχής Γ., Μάνης Α.1, Τάνταλος Α., Ξένος Ο. 17 (4), Φωστέρης Δ. 5, Πρίντεζης Π. 2  .Τα θετικά αποτελέσματα για το τμήμα μπάσκετ του νησιού, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τις απογευματινές ώρες της Κυριακής οι κορασίδες του Περιστεριώνα επικράτησαν εύκολα με 12-82,αποτέλεσμα που τις φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου τους.
Για ακόμα μια φορά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον φίλαθλο κόσμο του νησιού που για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο γήπεδο όπου το γέμισε το "Τήνια 1895" και βοήθησε τα τμήματα του νησιού να πετύχουν δύο σημαντικές νίκες εν όψει της συνέχειας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.