Παντρεύεσαι; Πήρες την απόφαση να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σαν πρωταγωνίστρια της ημέρας σίγουρα θα έχεις κάτι στο μυαλό σου για το νυφικό σου χτένισμα, αλλά ακόμα και όχι, σίγουρα μαζί θα βρούμε τη λύση!

Το νυφικό σου χτένισμα θα καθορίσει την εικόνα των καλεσμένων σου ενώ θα σε ακολουθεί μια ζωή στις φωτογραφίες του γάμου σου.. Για αυτό ελα να διαλέξουμε μαζί έναν αυστηρό κότσο ή ρομαντικά κύματα, ένα αρχαιοελληνικό ή κομψό χτένισμα με τιάρα, ένα επιμελώς ατημέλητο σινιον ή boho χτένισμα με πλεξούδα, μπούκλες του Hollywood ή κάποιο χτένισμα με πέπλο..

Αφού λάβουμε υπόψιν το ύψος, το σχήμα προσώπου, το χρω μα των μαλλιών, το νυφικό, την εποχή του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες θα καταλήξουμε στο ιδανικό, σε αυτό που εγγυημένα θα αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις..

Στόχος μου είναι να αισθάνεται η νύφη άνετα, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση..

Μέσα από συνεχή ενημέρωση και αδιάκοπη εκπαίδευση στις τάσεις μόδας, είμαι σε θέση να σου δώσω τις πιο αξιόπιστες συμβουλές και να δοκιμάσουμε τα χτενίσματα που σου ταιριάζουν και να καταλήξουμε σ' εκείνο που θα μείνει αξέχαστο..

Η μέρα αυτή πάντα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο.. Στο κέντρο της προσοχής φυσικά θα είσαι εσύ Η ΝΥΦΗ !

* Την Έφη μπορείτε να την βρείτε στο Salon de Beaute και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο μαγαζιού 22830. 26059, στο κινητό: 694.2683.883, e-mail: efidellatola@gmail.com, Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου αριθ: 19

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.