Για δύο σημαντικές αναμετρήσεις θα ταξιδέψουν οι παίδες του Περιστεριώνα στο γειτονικό νησί της Σύρου. Η ομάδα της Τήνου θα δώσει δυο κρίσιμα παιχνίδια με τον Αθλητικό Όμιλο Ερμούπολης και τον Άρη Σύρου. Το τμήμα του Αντώνη Βιδάλη θα κυνηγήσει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ερμούπολη για να "πιάσει" τους Συριανούς στην πρώτη θέση και να μπει εκείνο σε τροχιά πρόκρισης στο Final Four.

Το άλλο παιχνίδι με τον Άρη οι παίδες καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και με δεδομένη την κούραση από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ερμούπολη να επικρατήσουν δείχνοντας χαρακτήρα και αγωνιστική ανωτερότητα. Ο Περιστεριώνας με το ενδεχόμενο της επικράτησης και στα δύο παιχνίδια θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου φεύγοντας από την τέταρτη (4η) θέση.

Η αναμέτρηση με την Ερμούπολη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και ώρα 17.00 ενώ το παιχνίδι με τον Άρη Σύρου την Κυριακή στις 9.00 το πρωί. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.