Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια δίνουν την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, οι έφηβοι του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Τήνου θα αντιμετωπίσει στο γεμάτο όπως όλα δείχνουν, Κλειστό Γυμναστήριο τον Α.Ο. Ερμούπολης, στις 12.30 το μεσημέρι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Τα περιθώρια μπορούμε να πούμε ότι είναι στενά για τον Περιστεριώνα που θέλει να κερδίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου για να γίνει αυτός το "αφεντικό" της πρώτης θέσης και ταυτόχρονα να περάσει αγωνιστικό άγχος στους διεκδικητές της κορυφής. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Περιστεριώνας νίκησε με 39-67 μέσα στη Σύρο, νίκη και σκορ που του δίνει ένα αβαντάζ ενόψει της αναμέτρησης.

Ας ευχηθούμε να δούμε για ακόμα μια φορά ένα ωραίο και όμορφο παιχνίδι με τον κόσμο να παίζει τον δικό του ρόλο στην αναμέτρηση, πάντα δίπλα στην ομάδα να την ωθεί προς τη νίκη ανεξαρτήτως βαθμολογικού διαφέροντος αποτέλεσμα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.