Ανακοίνωση εξέδωσε η Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων, αναφορικά με τις αρχαιρεσίες και την Γενική Συνέλευση του επομένου μήνα. Αναλυτικά δημοσιεύουμε την ανάλογη ανακοίνωση. 

Εν όψη της λήξης της θητείας του, στις 31 Μαρτίου 2017, και σύμφωνα με το άρθρο 11 του νέου ισχύοντας Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση απολογισμού και αρχαιρεσιών την Πέμπτη, 9 Μαρτίου και ώρα  11.00 στο κτίριο του σωματείου.

Σε περίπτωση μη διαπίστωσης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την κυριακή, 12 Μαρτίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2) Λογοδοσία δράσης του σωματείου κατά τον τελευταίο χρόνο της θητείας του
3) Παρουσίαση οικονομικής διαχείρισης του λήξαντος οικονομικού έτους
4) Ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
5) Παρουσίαση οικονομικού προϋπολογισμού  για το επόμενο έτος
6) Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών
7) Έναρξη ψηφοφορίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τη δύση του ηλίου. Η εφορευτική επιτροπή δύναται, κατά την κρίση της, να παρατείνει τη διάρκεια ψηφοφορίας


Στις 22 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο θα καταρτίσει τον πίνακα των τακτικών μελών, τα οποία έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ο πίνακας αυτός θα είναι προσιτός σε όλα τα μέλη και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σωματείου.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν να υποβληθούν έως και την ημερομηνία ανακήρυξης  των υποψηφίων από το Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 1 Μαρτίου και ώρα 20.00

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας. Για τυχόν διευκρινήσεις - πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στο τηλέφωνο 6981.052.105


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.