Μα απολογισμό μια νίκη και μια ήττα επέστρεψε από τη Σύρο το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Τήνου αντιμετώπισε σε δύο αναμετρήσεις τα Φανάρια της Νάξου. Στο πρώτο παιχνίδι που έλαβε χώρα χθες Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου ο Περιστεριώνας επικράτησε με 61-56 αλλά δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια και στη σημερινή αναμέτρηση.

Στο σημερινό αγώνα που έγινε το πρωί, για να προλάβει η ομάδα το καράβι για την Τήνο, ηττήθηκε με 80-67. Ο Περιστεριώνας δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ, όταν έφτασε τη διαφορά στους -2 βαθμούς, λίγο η κούραση, λίγο η αυτοσυγκέντρωση, λίγο οι λάθος επιλογές των παιχτών έφεραν τα Φανάρια στη νίκη που κάλυψαν και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Το ανδρικό τμήμα μέχρι στιγμής βρίσκεται στο 4 -3 έχει μια ήττα από (Πάρο-Μύκονο και Φανάρια) και τέσσερις νίκες επί (Πάρου, Φαναρια και δύο φορές επί του Α.Ο. Άνδρου). Έτσι λοιπόν, ο Περιστεριώνας καλείτε απο εδώ και στο εξής να γυρίσει για τα καλά το κουμπί και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα από την επόμενη αγωνιστική και να εκμεταλλευτεί όπως καλά ξέρει την έδρα του για να έρθει σε κοντινή επαφή με την κορυφή. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.