Να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις με νίκη θέλει το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου στη Σύρο τον τοπικό Άρη. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα.

Ο Περιστεριώνας θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τα Φανάρια και να κοιτάξει μπροστά στο δρόμο προς την κορυφή. Η ομάδα μετράει συνολικά τέσσερις (4) νίκες και τρεις (3) ήττες και το θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο είναι μονόδρομος, ώστε να ξεκολλήσει από την τέταρτη θέση του ομίλου και να πλασαριστεί στην δεύτερη και να περιμένει το όποιο στραβοπάτημα του Α.Ο. Μυκόνου (τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο στις επόμενες αγωνιστικές).

Έτσι, με φρεσκάδα και πάνω απ' όλα το καλό πρόσωπο που δείχνει κάτω από πίεση θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αποδείξει ποιο είναι το αφεντικό. Οι διεκδικητές της πρώτης θέσης γνωρίζουν πολύ καλά πως τα ερχόμενα παιχνίδια στο Κλειστό Γυμναστήριο θα είναι πολύ δύσκολα γι' αυτούς. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.