Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου όπου την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, το αντίστοιχο τμήμα του Άρη Σύρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12.30 το μεσημέρι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Ποια είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θέλει τη νίκη μέσα στο σπίτι της και με δεδομένη τη στήριξη του φίλαθλου κοινού για να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα του ομίλου και να είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση. Σ' αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «κυανέρυθροι» της Τήνου επικράτησαν στη Σύρο με 38-57.

H αγωνιστική δράση δεν σταματάει εδώ για τα τμήματα του Περιστεριώνα, οι κορασίδες του σωματείου θα αναμετρηθούν στο "Τήνια 1895" με τον Α.Ο. Μυκόνου, σ' ένα παιχνίδι που οι αθλήτριες του Παναγιώτη Σιώτη θα είναι τυπικά φιλοξενούμενες. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα.

Οι κορασίδες από την Τήνο με τη νίκη θα κρατήσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση και περιμένουν το ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Α.Ο Ερμούπολης για να εδραιωθούν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού για ακόμα μια φορά αναμένεται να δώσει δυναμικά το παρών στο γήπεδο και στις δύο αναμετρήσεις για να οδηγήσουν τα τμήματα στη νίκη και να είναι ακόμα πιο κοντά στους στόχους που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.