Σας  γοητεύει ο χώρος του κινηματογράφου;  Θα θέλατε να βρεθείτε στα backstage των γυρισμάτων μιας ταινίας;  Να λοιπόν η ευκαιρία σας!

Από 1 έως 24 Μαρτίου στο νησί της Τήνου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ταινίας μεγάλου μήκους, μια συμπαραγωγή Ελλάδας-Γερμανίας, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαργαρίτας Σιώτου.


Απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να μας βοηθήσει στην πορεία των εργασιών μας, ώστε να έχουμε ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί και το νησί μας. Ζητάμε κυρίως άτομα τα οποία διαθέτουν δικό τους όχημα, για τη θέση του set runner.

Στη θέση αυτή θα είστε υπεύθυνοι για μικρές ή μεγάλες εργασίες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του χρόνου σας και την όρεξη σας, οι οποίες όμως θα συμβάλλουν σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα.  Από τη μεταφορά εξοπλισμού μέχρι τη βοήθεια στην παρασκευή κάποιων snacks, οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαργαρίτα Σιώτου: 6976095530

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.