Η θεατρική ομάδα Τήνου φέτος για πρώτη φορά δήλωσε αίτηση συμμετοχής στο Πανελλήνιο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Σάτιρας ‘’Μώμος ο Πατρεύς’’, το οποίο κάθε χρόνο διεξάγεται στη Πάτρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καρναβαλιού.


Από τις εξήντα τέσσερις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή προκρίθηκαν οκτώ. Ανάμεσα τους και το ‘’Θεατροποιείο’’ με το μονόλογο του Μάκη ,από το έργο του Γ. Γαλίτη ‘’Τα ραδίκια ανάποδα’’ . Το παρουσίασε ο Παναγιώτης Τουφεκλής, ένας συνεπής, εργατικός, σεμνός και κεφάτος συνεργάτης της ομάδας επί δέκα χρόνια τώρα.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017,στο κινηματοθέατρο ‘’Πάνθεον’’ έγινε η παράσταση και έπειτα ακολούθησε η ψηφοφορία του κοινού. Το Α΄Βραβείο κέρδισε η θεατρική μας ομάδα.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της θεατρικής ομάδας "Η διάκριση αυτή είναι τιμή για την ομάδα και για τον τόπο μας" ενώ, κλείνει αναφέροντας "Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, που ξεκινήσαμε πριν δεκατέσσερα χρόνια με την ίδια συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη απέναντι στη τέχνη του θεάτρου, με σεβασμό στις αρχές που πρεσβεύει."

* Φωτογραφίες: Δημοσθένης Χριστόπουλος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.