Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενο δελτίο τύπου ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διέμεινε εχθές στα μέλη του τις απαραίτητες εκ του νόμου αναγραφές για την αποδοχή ή μη μέσων πληρωμής με κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές κ.τ.λ.

Επειδή υπήρχαν κάποια καταστήματα – μέλη του Συλλόγου μας που ήταν κλειστά, ενημερώνουμε τους επιχειρηματίες ότι μπορούν να πάρουν τις αναγραφές αυτές από τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Τσιμέκη στο κατάστημα VODAFONE (6945106363), από την γενική γραμματέα κ. Λουκία Κολλάρου στο κατάστημα ΝΟΥΦΑΡΑ (6947522471) και από την ταμία κ. Πετρίνα Κολλάρου στο κατάστημα ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ (6979226256).

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι, σύμφωνα με το άρθρο 66 του νέου νόμου 4446/2016 είναι υποχρεωτικό να αναρτήσουν πινακίδες ενημέρωσης των πελατών τους, είτε δέχονται ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, είτε όχι στην είσοδο και στο ταμείο της επιχείρησής τους.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.