Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, αποφασίστηκε η συμμετοχή της Τήνου σε εκθέσεις που αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικές για τον τομέα του Τουρισμού.

ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΩΣ ΓΑΛΛΙΑ
Η αρχή για τις εκθέσεις θα γίνει στη Γερμανία και στην γνωστή ΙΤΒ που διεξάγεται στο Βερολίνο στις 8 έως 12 Μαρτίου έχοντας εκπρόσωπο την κα. Σουζάνα Μπαλή, έπειτα σειρά έχει η Γαλλία και η έκθεση Salon Mondial du tourisme που θα  πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από 16 έως 19 Μαρτίου και εκπρόσωπος του νησιού θα είναι ο κος. Μάρκος Βιδάλης.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Τέλος, τις εκθέσεις τον Μάρτιο κλείνει η Στοκχόλμη με την Mediterranean Panorama, στις 18 έως 19 του μήνα, με εκπρόσωπο το Χρηστο Σουρλατζη. Πρόκειται για μια αγορά που τα τελευταία χρόνια μπήκε στο χάρτη των επιθυμιών του νησιού καθώς το "κύμα" των επιβατών από εκείνα τα μέρη συνέχεια αυξάνεται. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.