Πρόκειται για ένα από τους αθόρυβους εργάτες της Τήνου, ασχολείται με την προβολή του νησιού τα τελευταία χρόνια έχοντας συμβουλευτικό χαρακτήρα και δίνοντας λύσεις σε σημαντικά θέματα. Ο λόγος για τον Κώνσταντίνο Ζήκο, πρώην αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΕΟΤ και άμισθο τεχνικό σύμβουλο της Τουριστικής Επιτροπής του νησιού, ο οποίος σήμερα του απονεμήθηκε έπαινος και το Δημόσημο από τον Δήμαρχο Τήνου, κο Σίμο Ορφανό και την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κα Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου.

Ο έπαινος που δόθηκε στον κ. Ζήκο έγραφε  "Η ανάπτυξη του τόπου μας και η τουριστική προβολή του είναι υπόθεση όλων μας  και στοίχημα που κερδίζεται  με πολύ αγώνα και συνολική προσπάθεια. Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε, για τη συνδρομή σας στην προβολή του νησιού μας". 


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΗΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ
Ο ίδιος, σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε "Πάνω απ όλα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα που κατάφερα μέσω του δημάρχου Σιμου Ορφανου και της Νατάσας Δεληγιαννη να γνωρίσω το νησί., να το νιώσω σαν τον τόπο μου, να θέλω να το ζω, να πιστέψω πως αξίζει επισκεπτοντας το να βιώνεις ίσως την ωραιότερη, πιο ανθρώπινη, πιο συναρπαστική εμπειρία προορισμού" συνέχισε λέγοντας "Υπόσχομαι να είμαι πάντα κοντά σας. Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους μου που ζουν υπέροχα στο πιο όμορφο μέρος της χώρας μας. Εκεί που νοιώθει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά μπροστά στο μεγαλείο των αληθινών Τηνιακων ανθρώπων, στην ομορφιά της Τέχνης που σε αγκαλιάζει από παντού"  και καταλήγει λέγοντας "Τα καλύτερα για το νησί έρχονται!!"


Στο κλείσιμο θα θέλαμε να αφιερώσουμε κι εμείς δύο γραμμές στον κο. Ζήκο. Αν και δεν το γνωρίζουμε ως συντακτική ομάδα πάρα πολύ σε σύντομες συναντήσεις που έχουμε κάνει μπορούμε να μεταφέρουμε με μεγάλη σιγουριά, την ακούραστη θέληση του ώστε να δουλέψει για το νησί. Με τα αποτελέσματα και τις προσπάθειες όλων, να είναι ορατά τα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και η Τήνος να φτάσει εκεί που πρέπει.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.