Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε και φέτος η ετήσια μεσημεριανή συνάντηση των Μουνταδιανών και φίλων μας, την Κυριακή 19.2.2017, σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Παληά ταβέρνα Κρητικού» στην Πλάκα, όπου φάγαμε καλό φαγητό, ήπιαμε «δικό» μας κρασί, χορέψαμε και διασκεδάσαμε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 102 άτομα, εκ των οποίων 19 ήταν μέλη της ομάδας νεολαίας του Συνδέσμου μας. Οι οικογένειες, όπως πάντα οργανωμένες σε παρέες: Αθανασιάδη, Αντωνόπουλος, Βαλσαμή, Βιδάλη, Γεροντή, Γιαγιά, Καλιτσουνάκη, Λαμπάκη, Λούβαρη, Μπατσαλιά, Παγανέλη, Παπά, Παυλάκη, Περιβολαράκη, Πλυτά, Ποτήρης, Σιγάλα, Σιώτη και Φακίνου, συμμετείχαν ενεργά στο κέφι και στο χορό. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τέσσερες φίλοι από το σύλλογο του Βεναρδάδου και ο αγαπητός δάσκαλος του σχολείου Καρυάς Τριανταφύλλου Ευάγγελος μετά της συζύγου του.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή φίλων, που ήρθαν από την Τήνο ειδικά για το τραπέζι, όπως ο Έπαρχος Τήνου Γιάννης Γιαγιάς, οι Φρατζέσκα και Λουκία Βιδάλη.

Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή Σαρακοστή και του χρόνου με το καλό να το επαναλάβουμε. 

Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.