Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Τήνο το πενθήμερο της Καθαράς Δευτέρας με μειωμένα εισιτήρια από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά έχει το επιβατικό κοινό.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε οι ναυτιλιακές εταιρίες που εξυπηρετούν την Τήνο από το λιμάνι της Ραφήνας προσφέρουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και οχημάτων για το διάστημα από 23/02/2017 έως 01/03/2017.
* απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιος την προσφορά είναι  η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής.
Η Blue Star Ferries έχει κι αυτή ενεργοποιήσει μια ανάλογη προσφορά που ισχύει για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά στον ιστότοπο της εταιρείας, πατώντας εδώ.

Έτσι, αν ο καιρός μας κάνει τη χάρη, θα  μιλάμε για ένα πενθήμερο αρκετά καλό για το νησί που προσφέρεται για εξόρμηση. Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Τηνιακό καρναβάλι ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις στην ενδοχώρα του νησιού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.