Κατά την επίσκεψη του στη Σαντορίνη, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων, κ. Γ. Χριστόπουλος, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Πολιούχου Πανάγιας της Υπαπαντής, παριστάμενος στην αρχιερατική θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Φηρων, αλλά και στη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς της νήσου, όπως με τον Δήμαρχο της Πόλης κ.Ν.Ζώρζο, την αντιδήμαρχο κ.Μπελλώνια, τον πρόεδρο της ΤΟ.ΝΔ Σαντορίνης κ.Μ.Δαρζέντα, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θήρας κ.Μ.Μαυρικάκη και την Έπαρχο Θήρας κ.Θ .Λειβαδάρου.

Στη συνάντηση του, ο κ. Γ. Χριστόπουλος, με την Έπαρχο ,ενημερώθηκε και συζήτησε μαζί της θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια της.

Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στη Νησιωτικότητα, την απομόνωση των νησιών κυρίως τη χειμερινή περίοδο, τη δυσχερή επικοινωνία με τα γύρω νησιά όπως Ανάφη ,Θηρασια, κ.α., την απαξίωση των Κυκλάδων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, από την Κεντρική Εξουσία σε επίπεδο ακτοπλοΐας και όχι μόνο. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται στο νησί ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Την έλλειψη ισονομίας και ενός ολοκληρωμένου κυβερνητικού σχεδίου δράσης που θα στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων των νησιών και στην ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.