Όσο η κυβέρνηση αδυνατεί να ολοκληρώσει την συμφωνία με τους ετέρους, θυμίζοντας ημέρες του 2015, τόσο τα σενάρια των εκλογών ενισχύονται καθημερινά. Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει τις κινήσεις της για να είναι έτοιμη σ' ένα ενδεχόμενο εκλογικής διαδικασίας.

Τι γίνεται όμως, θα έχουμε υποψήφιους βουλευτές στο νομό Κυκλάδων από το νησί της Τήνου, τα σενάρια πάνε κι έρχονται μάλιστα το όνομα του Φίλιππου Φόρτωμα να παίζει πάρα πολύ δυνατά για την υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, ο ίδιος με πρόσφατη ανάρτηση σου σε Μέσω Κοινωνική Δικτύωσης ανάρτησε μια φωτογραφία που βρίσκεται στην παραλία της Τήνου δίπλα στο Πάρη Λιαρούτσου, αναφέροντας "Η παρακαταθήκη του Πάρη Λιαρούτσου, τελευταίου Τηνιακού βουλευτή Κυκλάδων εκλεγμένου με την ΕΡΕ το 1958, εμπνέει εμάς τους νεότερούς".

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, πιθανότατα μια προαναγγελία της υποψηφιότητας του; Όπως και να έχει θα το μάθουμε στο άμεσο χρονικό διάστημα.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.